Lidmaatschap

De kosten van het lidmaatschap bedragen €75,- per jaar. Dit is inclusief de afdracht aan de NTFU (incl. verzekering tijdens het fietsen). Voor de jeugdafdeling zijn gecertificeerde instructeurs en een beperkt aantal fietsen beschikbaar, die gebruikt kunnen worden om kinderen kennis te laten maken met het mountainbiken. 

Instructeurs

Gecertificeerde instructeurs: Bert van Dam, Steven Verhoeven en Joost Vermeer
Begeleiders: Marcel Marijnissen en Ferry Hamers

Trainingen

Volwassenen – Verzamelplaats bij de Roestelberg
•    Zondagochtend aanvang 9.30 uur    
•    Woensdagavond aanvang 19.00 uur
•    De laatste zondag van de maand rijden we een tocht in de regio bij voldoende animo

Kinderen – Verzamelplaats bij Tweewieler Service Adriaan Pelders
•    Oneven weken op zaterdagochtend om 8.30 uur

MTB gedragscode

Om alles in goede banen te leiden zijn er regels. Die hebben we ook bij het mountainbiken. Houd je daarom ook aan deze 10 regels:

  1. Draag altijd een helm, neem voldoende drinken en eten mee op toertochten, neem reparatie spullen mee. Blijf vriendelijk en beleeft tegen andere recreanten;
  2. Fiets alleen daar waar het is toegestaan;
  3. Respecteer de natuur: plant en dier;
  4. Fiets in kleine groepjes;
  5. Waarschuw andere recreanten tijdig en vriendelijk;
  6. Benader andere recreanten en drukke locaties stapvoets;
  7. Voorkom onnodig remmen, spaar de ondergrond;
  8. Maak geen onnodig lawaai;
  9. Laat geen afval achter;
  10. Als je deze regels in acht neemt kunnen we allemaal genieten van onze sport en de natuur.

 

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten