Snerttoch is een succes!

De MTB4xD Snerttoch is een succes geweest! Een mooi en sportief begin om het MTB4xD seizoen 2017 mee te beginnen.

We waren met een 15-20 tal deelnemers, en sfeer en de setting sloten volledig aan bij hetgeen verwacht mag worden bij een Snerttoch! Sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw met een boel modder! Vies zoals vies hoort te zijn, met snert en een glas warme koffie/chocomel als beloning achteraf.

De omgeving van de Loonse Drunense Duinen lag er prachtig bij. De track lag er goed bij.  Het eerste stuk tot aan de Rustende Jager was goed te doen, waarbij de grond nog redelijk bevroren was. Na de rustende jager was de track een stuk drassiger. Iets zwaarder trappen, en iets viezer worden. Dat mocht de pret natuurlijk niet onderdrukken!

Om een indruk te krijgen van de rit zie: Foto Album Snerttocht MTB4xD. Daarnaast heeft een van de deelnemers ook een YouTube video gemaakt van ons evenement:

Op naar volgend jaar, met hopelijk nog meer deelnemers!

Rikkert

 

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten