Snerttocht 15 januari

De snerttocht van 15 januari gaat door! We kijken uit naar een gezellig samenzijn om het MTB4xD jaar 2017 sportief in te luiden. Vergeet niet de natuurmonumenten 2017 stikker mee te nemen.

We zien ieder die zich aangemeld heeft graag bij de De Roestelberg. Om 9.30 zal er worden gestart. De natte en koude weersomstandigheden zullen ervoor zorgen dat we hard zullen moeten werken voor ons kopje snert. Kleed je dus goed en warm aan en verwacht lekker vies te worden!

Laten we vooral proberen met enkele groepjes bij elkaar te blijven tijdens het fietsen. Degene die moeite hebben de volledige ronde vol te houden kunnen halverwege (of eerder) via het fietspad terug rijden richting de Roestelberg. De focus zal liggen op de gezelligheid en het samenzijn onder het genot van een kop warme koffie/thee met snert achteraf.

Voor meer info zie ook:

Snerttocht

Tot morgen!

Bestuur MTB4xD

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten